Resultater viser, at blodpropramte
allerede efter 4 ugers
hjemmetræning præsterer 17%
bedre i udførselsniveau.

Inimove styrker din finmotorik,
koncentration og koordination
samt træner muskler og
led i hånd, arm og skulder.

Træningsredskaberne giver en
sjov og udfordrende træning,
hvilket gør du motiveres til
at træne ofte og i længere tid.

Jeg træner i op til en time dagligt, med Inimove Snake 16, i min velfungerende arm. Jeg kan nu invitere familien på middag, uden maden enten er brændt på eller serveres kold. Samtidig har jeg fået en del hukommelse tilbage. Jeg vil bestemt anbefale Inimove til andre.

– Kirsten Houmann, Blodpropramt
Læs alle udtalelser her

Få det bedre med træningsredskaber fra Inimove

Genoptræning og hjemmetræning efter en blodprop er en fantastisk kombination til at få det bedre. Redskaberne giver sjov genoptræning og træner vigtige funktioner, som vil øge din livskvalitet. Uanset om du er meget påvirket af din blodprop eller om du kun har usynlige følger efter din blodprop kan træningsredskaberne hjælpe dig. Jo flere skiver der er, jo tungere og svære er træningen.

Med træningsredskaberne kan du lave:

 • Hukommelsestræning
 • Balanceøvelser
 • Stabilitetstræning
 • Koordinationstræning
 • Kognitiv hjernetræning
 • Øjentræning
 • Finmotoriske øvelser
 • Genoptræning af hånd
 • Genoptræning af arm
 • Genoptræning af skulder

Genoptræning med Inimove har også følgende fordele:

 • Sjov og udfordrende
 • Skaber konkurrence mellem dig og andre
 • Skaber glæde og samvær
 • Hjemmetræning
 • Motiverende træning
 • Sværhedsgraden og træningsøvelserne kan variere
 • Træningsredskabet skriger ikke af sygdom
1
2
3
Inimove Complex 6
1

Håndtaget kan tages af og rengøres.

2

Antal skiver afgør vægt og sværhedsgrad.

3

Skiverne er lakeret og kan sprites af.

1
2
3
Inimove Snake 12
1

Justér sværhedsgraden ved forskellige håndgreb.

2

Antal skiver afgør vægt og sværhedsgrad.

3

Skiverne er lakeret og kan sprites af.

1
2
3
Inimove Cognitive 8
1

Udviklet i samarbejde med ergo- og fysioterapeuter.

2

Til brugere med og uden gribefunktion.

3

Skiverne er lakeret og kan sprites af.

1
2
3
Inimove Hand 3
1

Øger musklernes smidighed.

2

God til genoptræning efter håndbrud.

3

Skiverne er lakeret og kan sprites af.

Hvilket træningsredskab passer til mig?

Svært ramt – Kan ikke holde noget i min lammede hånd

Bare rolig der er håb forude! Kan du få et håndtag ind i din hånd, så er det bare om at komme i gang. Vi anbefaler en Inimove Complex med 4 skiver. Du kan med fordel hjælpe med din velfungerende arm, hvor redskabet støttes af et bord eller dit skød. Det gælder om at samle skiverne så de står lodret eller svinge dem rundt. Dette giver meget koncentrationstræning og koordination.
Vi anbefaler daglig træning og du kan med fordel købe en Inimove Complex med 6 skiver også, da du formentlig har behov for at øge sværhedsgraden inden længe. God træning.

Brugerne kan mærke den er god, den er sjov og den er udfordrende.

Katja NielsenErgoterapeut

Middel gener – Kan til dels bruge min lammede hånd

Træning gør en forskel! Med ihærdig genoptræning vil du hurtigt komme langt. Vi anbefaler en Inimove Complex med 6 skiver. Du kan med fordel hjælpe med din velfungerende arm, hvor træningsredskabet støttes af et bord eller dit skød. Udfordringen er at samle skiverne så de ender lodret. Hvis dette er for let kan du træne i udstrakt arm eller på en fod, hvilket øger sværheden betydeligt.
Vi anbefaler daglig træning. Kan du lide konkurrence, så kan du med fordel købe en Inimove Complex med 8 skiver, som er den næste sværhedsgrad – indtil du bliver så sej kan du udfordre din ægtefælle. God træning.

Dejligt træningsredskab som er god til at træne både kræfter i håndgreb og koordination i hånd og arm. Den er sjov at lege med, så tiden flyver afsted, og først når armen er træt, får man tanken om at slippe Inimove. Det er stimulerende for koncentrationen, hvilket er basis for al kognitiv træning. Et redskab jeg som ergoterapeut virkelig kan anbefale.

Birgitte GammeltoftSpecialist i Senhjerneskadet

For mig der vil træne med min velfungerende hånd

Vi ved det hjælper! Hvis du ikke har mod på at træne med din lammede hånd eller ikke kan, så er der stadig mærkbar mulighed for forbedring. Vi anbefaler en Inimove Snake med 12 skiver. Her er der mange skiver på, hvilket betyder vægt og hjernegymnastik. Målet er at samle skiverne, så de står lodret. Dette er også en udfordring for personer uden en blodprop, så det gælder om at være ihærdig og konkurrerer med dig selv og andre. Vi anbefaler daglig træning og når du bliver rigtig god, er det næste træningsredskab for dig en Inimove Snake med 16 skiver. Dette er det absolut sværeste redskab og kræver stor ihærdighed. God træning.

Usynligt handicap efter blodprop

Det bliver bedre! Du er selvhjulpen, men mangler den sidste koordinering og har koncentrationsbesvær. Vi anbefaler en Inimove Snake med 12skiver. Denne er sjov, udforende og motiverende, så du gider træne længere. Samtidig kan du med fordel udfordre hele familien. Det gælder om at samle skiverne så de står oven på hinanden. Vi anbefaler daglig træning og når du bliver rigtig god, er næste skidt en Inimove Snake med 16skiver som er den absolut sværeste, også for velfungerende personer. Men det er god træning!

 Dankort betaling    •    EAN betaling    •    Fri fragt    •    Hurtig levering