Træner vigtige kognitive
og fysiske funktioner

Skaber glæde,
motivation og samvær

De professionelle:

Jeg har haft god gavn af de nye træningsredskaber. Jeg har et par patienter som har problemer med håndled og tommel gående i klinikken. Jeg bruger Inimove Hand på samme måde som Kina-kugler hvor man med tommel bevæger skiverne rundt. Det giver bevægelser som ikke er rene anatomiske, men som ligner hverdagsbevægelser.

Kirsten C. PedersenErgoterapeut og specialist i Håndterapi

Inimove Complex er et fantastisk lækkert redskab, som kan bruges på mange måder, ikke kun til koordination, men også til bevægeligheds- og styrketræning.

Birgitte C. GammeltoftSpecialergoterapeut i senhjerneskadede

Ud fra resultaterne i projektet kan det konkluderes, at informanterne oplever, at Inimove Complex kan motivere til selvtræning, da det indeholder et konkurrerende moment og kan tilpasses den enkeltes niveau. Denne undersøgelse indikerer dermed, at Inimove Complex muligvis vil kunne anvendes som selvtræningsredskab og dermed optimere rehabiliteringen og daglige aktiviteter hos borgere med apopleksi.

Ergoterapeutstuderende Bachelor 2016

Jeg oplever, at eleven, under brug af Inimove, har bedre fokus på det, hun foretager sig, og at det er med til at fastholde hende i aktiviteten.

AnneliKlasselærer i 1. klasse på Virum Skole

Vi har brugt Inimove Complex i holdsammenhæng. Det har givet en rigtig god dynamik. Brugerne har grinet rigtig meget af og med hinanden, eftersom man bliver virkelig koncentreret. Så på den måde har det givet noget godt, men også det med konkurrencen. Når de andre kan, så kan jeg også godt.

Katja NielsenErgoterapeut

Brugerne synes, det er sjovt at konkurrere med sig selv, men også med andre. Det gør, at brugerne koncentrerer sig bedre om opgaven og genoptræningen, hvilket giver en optimal effekt.

Mette Dahl JohansenErgoterapeut

Inimove Complex er hel unik, da de små muskelgrupper kan trænes i håndled og skulder, som ikke kan trænes på anden vis.

Kirsten C. PedersenErgoterapeut og specialist i Håndterapi

Inimove Complex er et rigtig godt redskab til at skabe motivation hos deltageren.

Cristoffer ClausenFysioterapeutstuderende

Inimove er nem at graduere i, fordi man kan starte i det små, hvor borgerne bare skal få den til at balancere. Bagefter når de kan finde ud af det følger man instruktionen der er, hvor man kan stå op, gå og lave noget stående balance.

Mette Dahl JohansenErgoterapeut

Dejligt træningsredskab som er god til at træne både kræfter i håndgreb og koordination i hånd og arm. Den er sjov at lege med, så tiden flyver afsted, og først når armen er træt, får man tanken om at slippe Inimove. Det er stimulerende for koncentrationen, hvilket er basis for al kognitiv træning.

Et redskab jeg som ergoterapeut virkelig kan anbefale.

Birgitte GammeltoftSpecialist i Senhjerneskadet

Inimove Snake 16 kan få selv en toptrænet trialet til at svede. Man får brugt tid og koncentration på at samle skiverne og samtidig tricker den til at rette overkroppen så man får en god holdning, mens skulder og underarms muskler bliver trænet. Man kan simpelthen se alle muskler i hele armen og ryggen bliver aktiveret. Rigtig god træning, også kombineret med træning foran spejlet, hvor man kun fokuserer på spejlbilledet.

Martin VejlgaardErgoterapeut

Inimove produktet præsenterer organiske og levende bevægelser – modsat traditionelt træningsudstyr hvor man arbejder i førte baner. De organiske bevægelser får mange flere komponenter med og stiller krav til koordinering, timing og stabilisering af de små muskler omkring led. Denne form for træning er meget mere overførbar til dagligdagsaktiviteter. Dette kan sammenlignes med traditionel styrketræning i maskiner kontra Crossfit med frie vægte.

Christina og ThereseBørnefysioterapeuter, Center for Uddannelse og Pædagogik, Motorikhuset

De store børn synes Inimove var rigtig sjov og de kunne sidde på skift med den, uden den forstyrrede i timerne.

Ergoterapeut Kasperskolen

Vi kan se Inimove som et træningsredskab til børn med finmotoriske vanskeligheder. Finmotoriske vanskeligheder skyldes meget ofte nedsat kraft, muskeludholdenhed og stabilitet i skulder, albue og håndled.

Christina og ThereseBørnefysioterapeuter, Center for Uddannelse og Pædagogik, Motorikhuset

Ham jeg brugte den på i dag, hvor en studerende var med, han plejer bare at smide den, når han ikke kan mere. Men i dag blev han ved, fordi han skulle være bedre end hende den studerende.

Mette Dahl JohansenErgoterapeut

Jeg oplever, at eleven bliver urolig og hurtigt mister interessen, hvis Inimove-redskabet er for let eller for svær. Hvis sværhedsgraden derimod er tilpas, bliver eleven stille og meget koncentreret.

Klasselærer i to 1. klasser på Virum Skole

Inimove har helt klart trænet det, de har haft brug for ift. koordination, kraft og meget koncentration.

Katja NielsenErgoterapeut

Det har været en god oplevelse at afprøve Inimove. Jeg har brugt den på en herre med en ældre apopleksi og nedsat kraft og styringsbesvær i venstre arm. Han har formentlig glemt sin arm lidt i det sidste års tid. Inimove har været god, da han har trænet med den hver dag i snart 4 uger. Den var god for ham fordi han fik trænet sin venstre side, og det gik op for ham hvor godt det er fortsat at træne armen og inddrage den i aktiviteter. Det var med fokus på det ergoterapeutiske, (citat fra patient) ”Jeg skal jo til at spise med den, jeg skal jo til at ku bruge den”. Han har kunnet bruge den om aftenen og om eftermiddagen, når han har siddet har han trænet med den.

… Han sagde han synes den har været hyggelig og sjov og han blev ved med at bruge Inimove Complex.

Det var ufordrende at bruge den. Han sagde selv han fik mere fokus på hånden. Han har kunnet sidde og konkurrere med sig selv og det krævede meget teknik og små rolige bevægelser.

Lykke KjærErgoterapeut

Jeg har arbejdet i 2 måneder som frivillig ergoterapeut i Sakon Nakhon, Thailand. Der har jeg medbragt en enkelt Inimove Snake 8. Vi har samlet set 250 patienter fordelt i hele Isaan provinsen og den er afprøvet på adskillelige hjerneskadede patienter(CP, traumatisk hjerneskade), primært børn men også voksne. Den står i virkelig høj kurs blandt mange af de hjerneskadede børn og selv voksne synes den er spændende. Jeg har blandt andet en fast ugentlig patient på en 26 år, der er blevet hjerneskadet som følge af en scooter ulykke. Vi lavede en aftale om, at han først skulle igennem sit almindelige træningsprogram før han kan træne med inimove. Han kan næsten ikke vente med at komme igennem sit program for at få fingrene i Snaken:-) Det skal lige siges, at han er begyndt at lave gående balance træning med Snaken i hånden.

Snaken er blevet afprøvet på forskellige børn med autisme, men det er ikke alle den rammer plet, enkelte har dog været MEGET optaget af den.

De har brug for den herude 🙂

Martin VejlgaardErgoterapeut

Brugerne kan mærke den er god, den er sjov og den er udfordrende.

Katja NielsenErgoterapeut

Inimove stiller høje krav til koncentrationen og udfordrer samtidig elevens opmærksomhed og koordinationsevne. Jeg oplevede, at de urolige elever kanaliserede deres verbale og fysiske uro ned i redskabet og formåede samtidig at holde en vis opmærksomhed på undervisningen.

MariaErgoterapeut og medforfatter til bachelorprojektet ”Inimove som middel til større aktivitetsdeltagelse hos elever med særlige behov.”

Jeg oplever, at eleven opnår en større ro under brugen af Inimove. Redskabet har skabt ro i nogle momenter. Jeg oplever lidt den samme virkning, som når eleven arbejder med iPad, hvor hun bliver stimuleret, opnår ro, fordyber sig og sidder stille.

Klasselærere i to 1. klasser på Virum Skole

Jeg oplever, at Inimove i nogle situationer har hjulpet eleven til at sidde stille og koncentrere sig.

AnneliKlasselærer i 1. klasse på Virum Skole

Jeg oplever, at eleven bliver mindre verbalt aktiv, da hun flytter sit fokus over på selve Inimove-redskabet, og at hun i virkeligheden taler mere stille med dét og dermed dæmper sit til tider høje støjniveau en lille smule.

AnneliKlasselærer i 1. klasse på Virum Skole

Udtalelser voksne:

Jeg træner i op til en time dagligt, med Inimove Snake 16, i min velfungerende arm. Jeg kan nu invitere familien på middag, uden maden enten er brændt på eller serveres kold. Samtidig har jeg fået en del hukommelse tilbage. Jeg vil bestemt anbefale Inimove til andre.

Kirsten HoumannBlodpropramt

Jeg synes at Inimove går ind og gør noget andet end mine nuværende træningsredskaber, da jeg synes at redskabet både kræver styrke og balance.

BirtheBlodpropramt

Der var ingen tvivl blandt os ramte, at dette var et redskab, der kan bruges til at genoptræne bl.a. finmotorikken og koncentrationen hos hjerneskadede. Dette kan være med til at gøre hverdagen nemmere. Så jeg kan varmt anbefale disse redskaber.

Connie Handlos HansenBlodpropramt

Jeg syntes, at det er et rigtig godt træningsredskab, da det træner motorikken og koncentrationen på en god måde. Det er ikke anstrengende at træne og det gør træningen til en leg, og pludselig finder dem som har brugt redskabet ud af, at de faktisk er blevet bedre. De har trænet nogle muskler som de rent faktisk ikke troede, at de kunne træne op igen.

Det burde være nogle redskaber som alle trænende terapeuter havde kendskab til, og alle kommuner burde købe dem, så de kunne låne det ud til de borger som har behov for det.

Jeg kan slet ikke sige noget negativt om redskaberne.

Bodil SthaalrosBlodpropramt

Jeg købte en Inimove Snake 16, for ca. 2 måneder siden, og har trænet med den hver dag. Jeg fik en senhjerneskade i okt. 2008 efter en meningitis og blodprop i hjernen og før jeg blev ramt kunne jeg strikke svære mønster. Det forsvandt helt efter jeg blev ramt, men efter jeg er begyndt at træne med Snake 16, er jeg begyndt at kunne have flere bolde i luften. Jeg har lige strikke et sjal i et svært blondemønster. Jeg måtte dog pille det op flere gange, men for bare 3 måneder siden ville jeg have opgivet at lave det. Jeg oplever nu at jeg kan holde fokus længer og jeg brænder heller ikke gryder på når jeg laver mad ;o)

Lige nu er jeg i gang med at træne med Snake 16 mens jeg står op, min balance er nemlig meget dårlig ;o)

Jeg vil varmt anbefale Inimove træningsredskaber til andre der har fået en senhjerneskade.

Hanne Vitcetz SmidtBlodpropramt

Inimove 16 er det sjoveste genoptræningsredskab jeg har haft i hånden, jeg skulle virkelig koncentrerer mig de første gange, og nu er det efterhånden blevet lettere. Det styrker bl.a. mine muskler i hånden og armen, samt øger min koncentration.

Annette MølagerBlodpropramt

Så simpelt og alligevel så effektivt, alle genoptræningssteder og sygehuse burde have det.

Bodil SthaalrosBlodpropramt

Det har været en udfordring at træne med Inimove Complex og jeg har trænet mere med Complex end alm elastikøvelser.

Svømmer med skulderskade

Jeg synes det er konkurrencemomentet i træningen der har givet mest mening i forhold til at skulle tage Inimove frem og træne med.

BirtheBlodpropramt

Jeg har mange venner, som er blevet glade for deres Inimove. Den er så sjov, så man ikke føler at man træner.

På vores sidste møde, var den skyld en hyggelig stemning som bragte os sammen.

Marianne KampmannBlodpropramt

Det er så simpelt et redskab og bare så godt, alle med halvsidig lammelse burde have det foræret af kommunen, men det er bare min mening.

Bodil SthaalrosBlodpropramt

Jeg føler ikke kun at det er armen der bliver trænet, men jeg kan også mærke at knoppen bare kører, da jeg bliver meget opsat på at det skal lykkedes

BirtheBlodpropramt

Jeg synes det har været sjovt at træne med Inimove, da det er et uforudsigeligt instrument, men hvis jeg skal bruge det over en længere periode bliver det måske kedeligt

MogensBlodpropramt

Udtalelser fra og om børn:

Jeg har brugt Inimove hver dag i klassen, og hvis jeg en dag ikke har brugt dem, har mine klassekammerater… De forskellige Inimoves er sjove på hver deres måde, fordi der er lige mange muligheder for leg.

Magnus10-år, med ADHD

Mine børn og jeg bruger den for at få ro i kroppen, den er svær at lade ligge på bordet. Jeg prøver den også i håb om, at mine børn kan blive sat ned i medicin. Inimove er et rigtig godt redskab til børn med koncentrationsbesvær. Derved kan de deltage i undervisningen frem for at blive sendt ud at løbe og gå glip af undervisningen, med i stedet blive i det sociale miljø.

Inge VolderMor til børn med ADHD

Inimove har virkelig hjulpet min søn. Ved brug af redskabet falder han til ro. Jeg vil bestemt anbefale Inimove til andre.

Lone PukgaardMor til en 9 årig dreng med ADHD

Med Inimove i hånden, kan jeg få min dreng til at spise morgenmad. Han ser fjernsyn, har en Inimove i den ene hånd og skeen i den anden.

Inge VolderMor til 7 årig dreng med ADHD og asperger

Man bliver afhængig af Inimove. Mine børn bruger Inimove til at falde til ro.

Inge VolderMor til bl.a 7 årig dreng med ADHD og asperger

Inimove forhandles nu under navnet TRUEBALANCE

© Copyright - Inimove ApS • Jægerhusene 4 • 2620 Albertslund